Response of the EDAM cheese to impact loading
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00143589" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00143589 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Response of the EDAM cheese to impact loading
Popis výsledku v původním jazyce
Edam cheese blocks were hit with an impact bar and the acoustic response at eight points on the cheese surface was recorded. The response signals (surface displacement and surface velocities) were detected by the laser-vibrometers.
Název v anglickém jazyce
Response of the EDAM cheese to impact loading
Popis výsledku anglicky
Edam cheese blocks were hit with an impact bar and the acoustic response at eight points on the cheese surface was recorded. The response signals (surface displacement and surface velocities) were detected by the laser-vibrometers.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/IAA201990701" target="_blank" >IAA201990701: Chování vybraných zemědělských produktů při rázovém zatěžování</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
9th International Conference on the Mechanical and Physical Behaviour of Materials under Dynamic Loading
ISBN
978-2-7598-0472-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
EDP Sciences
Místo vydání
France
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—