The effect of feeding DDGS on broiler meat composition
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00144243" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00144243 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of feeding DDGS on broiler meat composition
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of our experimental supervision was detected the effect of feeding DDGS on broiler meat composition -- dry matter, content of crude protein in dry matter and content of fat in dry matter in breast and thigh meat.
Název v anglickém jazyce
The effect of feeding DDGS on broiler meat composition
Popis výsledku anglicky
The aim of our experimental supervision was detected the effect of feeding DDGS on broiler meat composition -- dry matter, content of crude protein in dry matter and content of fat in dry matter in breast and thigh meat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
8. BOKU-Symposium TIERERNÄHRUNG
ISBN
978-3-900962-81-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Universität für Bodenkultur Wien
Místo vydání
Wien
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—