Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00150718" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00150718 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarskými výpalky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem našeho experimentu bylo zjistit vliv krmení sušených lihovarských výpalků na jatečnou výtěžnost a složení masa brojlerů.

  • Název v anglickém jazyce

    DRESSING PERCENTAGE AND MEAT COMPOSITION OF BROILERS FED DISTILLERS DRIED GRAINS WITH SOLUBLES

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of our experimental supervision was detected the effect of feeding DDGS (distillers dried grains with solubles) on broiler's dressing percentage and meat composition -- dry matter, content of crude protein in dry matter and content of fat in drymatter in breast and thigh meat. There were used 500 one day old male broilers of Ross 308 hybrid combination which were divided into 5 stalls by 100 pieces. Broilers were fed by a starter until 12 day of experiment; it was a standard commercial diet BR1. Experimental feed mixtures BR2 were fed from 13 day to 35 day. Experimental diets were formulated to contain: 1) 0 % DDGS (control group), 2) 10 % DDGS, 3) 15 % DDGS, 4) 20 % DDGS, 5) 25 % DDGS. Five broilers of each group were weighed, slaughtered andthen was calculated their slaughter efficiency. The analysis of dry matter, crude protein and fat have been done in breast and thigh meat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet '09 Agro

  • ISBN

    978-80-7375-352-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    MZLU v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku