Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The determination of barley extract in barley by the enzymatic way

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00154302" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00154302 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The determination of barley extract in barley by the enzymatic way

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this work was determine extract in barley by the enzymes on base proteases, cellulases, xylanases, b-glukanases and amylases. These enzymes were disintegrated components of grain of barley analogous to natural enzymes in malt; fall off so needgrain of barley malted. The grain of barley hasn't needed enzymes for disintegration compounds in the barley. The determination of extract in barley by conventional method by prepared sweet, are not practice. For information of extract in barley is usedformula by the Bishop. The formula was won experimentally and was for needs modern malting several times forced. Direct method by the help of prepared congress sweet we are making in the final malt. Preparation of the malt lasts usually 10 days; this suit in laboratory conditions does in micro-malt house. Like optimal, shows application enzymes in this succession: cellulase, xylanase, b-glukanase, a-amylase, b-amylase along with protease. In comparison with assessment by enzymatic way i

  • Název v anglickém jazyce

    The determination of barley extract in barley by the enzymatic way

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this work was determine extract in barley by the enzymes on base proteases, cellulases, xylanases, b-glukanases and amylases. These enzymes were disintegrated components of grain of barley analogous to natural enzymes in malt; fall off so needgrain of barley malted. The grain of barley hasn't needed enzymes for disintegration compounds in the barley. The determination of extract in barley by conventional method by prepared sweet, are not practice. For information of extract in barley is usedformula by the Bishop. The formula was won experimentally and was for needs modern malting several times forced. Direct method by the help of prepared congress sweet we are making in the final malt. Preparation of the malt lasts usually 10 days; this suit in laboratory conditions does in micro-malt house. Like optimal, shows application enzymes in this succession: cellulase, xylanase, b-glukanase, a-amylase, b-amylase along with protease. In comparison with assessment by enzymatic way i

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet '09 Agro

  • ISBN

    978-80-7375-352-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    MZLU v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku