Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Effect of a biological Additive on Alfalfa Silage Fermentation and in Vitro OMD

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F10%3A00156291" target="_blank" >RIV/62156489:43210/10:00156291 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Effect of a biological Additive on Alfalfa Silage Fermentation and in Vitro OMD

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The results of the experiment indicated that the used inoculants with the different contents of lactic acid bacteria regulated the fermentation process differently. Of the tested additives, the one best affecting the course of fermentation was that withthe additional content of enzymes, which made it possible to attain a higher production of lactate aa well as the whole content of fermentation acids. Inoculants containing only one LAB species, namely Lactobacillus buchneri, did not have a positive influence on the quality of alfalfa silage fermentation. The untreated control silage exhibited the lowest proportion of lactic acid in the total sum of acids, the lowest total amount of fermentation acids, the lowest LA/AA ratio but the highest fermentationlosses (5.40%).

  • Název v anglickém jazyce

    The Effect of a biological Additive on Alfalfa Silage Fermentation and in Vitro OMD

  • Popis výsledku anglicky

    The results of the experiment indicated that the used inoculants with the different contents of lactic acid bacteria regulated the fermentation process differently. Of the tested additives, the one best affecting the course of fermentation was that withthe additional content of enzymes, which made it possible to attain a higher production of lactate aa well as the whole content of fermentation acids. Inoculants containing only one LAB species, namely Lactobacillus buchneri, did not have a positive influence on the quality of alfalfa silage fermentation. The untreated control silage exhibited the lowest proportion of lactic acid in the total sum of acids, the lowest total amount of fermentation acids, the lowest LA/AA ratio but the highest fermentationlosses (5.40%).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH71041" target="_blank" >QH71041: Vliv patogenních mikroorganismů a jejich sekundárních metabolitů na kvalitu a hygienickou nezávadnost objemných krmiv</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    14th International Symposium forage conservation

  • ISBN

    978-80-7375-386-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Mendel University Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku