Sýry vyráběné kombinací kozího, ovčího a kravského mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00173506" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00173506 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sýry vyráběné kombinací kozího, ovčího a kravského mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Článek pojednává o výrobě sýrů kaškaval, brunost a feta. Zabývá se původem, technologií a také možností kulinárního využití těchto sýrů.
Název v anglickém jazyce
Cheese prodused from goat, sheep a cow milk
Popis výsledku anglicky
The paper deals with cheese produced from goats and ewes milk such as feta cheese, brunost and kaskaval. Technology processes are described.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08069" target="_blank" >2B08069: Výzkum vztahů mezi vlastnostmi kontaminující mikroflóry a tvorbou biogenních amínů jako rizikových toxikantů v systému hodnocení zdravotní nezávadnosti sýrů na spotřebitelském trhu.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků VIII.
ISBN
978-80-7375-509-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
6-8
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno, POIRE s.r.o.
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
19. 5. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—