Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Differences in the type of starch and grain given pedigree and their impact on important barley grain nutrients and agronomic characters

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F11%3A00180669" target="_blank" >RIV/62156489:43210/11:00180669 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Differences in the type of starch and grain given pedigree and their impact on important barley grain nutrients and agronomic characters

  • Popis výsledku v původním jazyce

    It is provide selection for characterisation of type starch. Diference type is genotype for food and another for feed.The paper presents results from the influence of type of grain (hulled vs. . Naked ) and starch ( vs. standard . Waxy with a reduced proportion of amylose / amylopectin ), given the differences in the origin of these hybrids, the content of nutritionally important substances ( NSP- beta - glucans and arabinoxylans , starch and N- compounds ) and economically important characters ( grainyield , overflow to the network and HTZ ). Are the results of evaluation of new lines at 2 locations ( Kromeriz Žabčice ) in the years 2008-2010).

  • Název v anglickém jazyce

    Differences in the type of starch and grain given pedigree and their impact on important barley grain nutrients and agronomic characters

  • Popis výsledku anglicky

    It is provide selection for characterisation of type starch. Diference type is genotype for food and another for feed.The paper presents results from the influence of type of grain (hulled vs. . Naked ) and starch ( vs. standard . Waxy with a reduced proportion of amylose / amylopectin ), given the differences in the origin of these hybrids, the content of nutritionally important substances ( NSP- beta - glucans and arabinoxylans , starch and N- compounds ) and economically important characters ( grainyield , overflow to the network and HTZ ). Are the results of evaluation of new lines at 2 locations ( Kromeriz Žabčice ) in the years 2008-2010).

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Differences in the type of starch and grain given by pedigree and their impact on important barley grain nutrients and agronomic characters

  • ISBN

    978-80-86238-90-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    196-200

  • Název nakladatele

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    2. 11. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku