Effect of goat milk analytical properties on its viscosity and conductivity
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43906525" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43906525 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2015/mnet_2015_full.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2015/mnet_2015_full.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of goat milk analytical properties on its viscosity and conductivity
Popis výsledku v původním jazyce
In this paper were analysed viscosity and conductivity of individual samples of goat milk. Milk samples were characterized by chemical analysis such as content of fat, dry matter, protein content, lactose, and titratable acidity. Viscosity was studied using a concentric cylinder viscometer. Results of milk samples viscosity were in range from 1.634+-0.166 to1.850+-0.167mPaBULLET OPERATORs. The range of conductivity results was from 0.377 to 0.445 SBULLET OPERATORm-1. Viscosity of goat milk was significantly depended on content of fat, proteins, and/or dry matter. Increasing titratable acidity of goat milk caused its conductivity increase. However, other parameters such as content of fat, proteins, lactose, and/or dry matter lead to decrease of goat milk conductivity
Název v anglickém jazyce
Effect of goat milk analytical properties on its viscosity and conductivity
Popis výsledku anglicky
In this paper were analysed viscosity and conductivity of individual samples of goat milk. Milk samples were characterized by chemical analysis such as content of fat, dry matter, protein content, lactose, and titratable acidity. Viscosity was studied using a concentric cylinder viscometer. Results of milk samples viscosity were in range from 1.634+-0.166 to1.850+-0.167mPaBULLET OPERATORs. The range of conductivity results was from 0.377 to 0.445 SBULLET OPERATORm-1. Viscosity of goat milk was significantly depended on content of fat, proteins, and/or dry matter. Increasing titratable acidity of goat milk caused its conductivity increase. However, other parameters such as content of fat, proteins, lactose, and/or dry matter lead to decrease of goat milk conductivity
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
MendelNet 2015: Proceedings of International PhD Students Conference
ISBN
978-80-7509-363-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
368-373
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
11. 11. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000366466100067