Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of goat milk analytical properties on its viscosity and conductivity

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43906525" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43906525 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2015/mnet_2015_full.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2015/mnet_2015_full.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of goat milk analytical properties on its viscosity and conductivity

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this paper were analysed viscosity and conductivity of individual samples of goat milk. Milk samples were characterized by chemical analysis such as content of fat, dry matter, protein content, lactose, and titratable acidity. Viscosity was studied using a concentric cylinder viscometer. Results of milk samples viscosity were in range from 1.634+-0.166 to1.850+-0.167mPaBULLET OPERATORs. The range of conductivity results was from 0.377 to 0.445 SBULLET OPERATORm-1. Viscosity of goat milk was significantly depended on content of fat, proteins, and/or dry matter. Increasing titratable acidity of goat milk caused its conductivity increase. However, other parameters such as content of fat, proteins, lactose, and/or dry matter lead to decrease of goat milk conductivity

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of goat milk analytical properties on its viscosity and conductivity

  • Popis výsledku anglicky

    In this paper were analysed viscosity and conductivity of individual samples of goat milk. Milk samples were characterized by chemical analysis such as content of fat, dry matter, protein content, lactose, and titratable acidity. Viscosity was studied using a concentric cylinder viscometer. Results of milk samples viscosity were in range from 1.634+-0.166 to1.850+-0.167mPaBULLET OPERATORs. The range of conductivity results was from 0.377 to 0.445 SBULLET OPERATORm-1. Viscosity of goat milk was significantly depended on content of fat, proteins, and/or dry matter. Increasing titratable acidity of goat milk caused its conductivity increase. However, other parameters such as content of fat, proteins, lactose, and/or dry matter lead to decrease of goat milk conductivity

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet 2015: Proceedings of International PhD Students Conference

  • ISBN

    978-80-7509-363-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    368-373

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    11. 11. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000366466100067