Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Assessment of total polar materials in frying fats from Czech restaurants

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43906630" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43906630 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43510/15:43906630 RIV/70883521:28610/15:43872988 RIV/70883521:28110/15:43872988

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.chiriottieditori.it/ojs/index.php/ijfs/article/view/182/27" target="_blank" >http://www.chiriottieditori.it/ojs/index.php/ijfs/article/view/182/27</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Assessment of total polar materials in frying fats from Czech restaurants

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Deep-frying is commonly used as convenient technique for the preparation of foods. The frying oils and fats are absorbed by fried food and become a part of diet. The content of total polar materials was determined in frying oils and fats in 46 restaurants from South Moravia and the Olomouc regions. Twenty-eight samples were found with total polar materials with limit of rejection over 24%. The highest total polar materials values were observed in cooking fat; the lowest one was in vegetable shortening oil. This conclusion corresponds with frying temperatures, which were highest in cooking fat.

  • Název v anglickém jazyce

    Assessment of total polar materials in frying fats from Czech restaurants

  • Popis výsledku anglicky

    Deep-frying is commonly used as convenient technique for the preparation of foods. The frying oils and fats are absorbed by fried food and become a part of diet. The content of total polar materials was determined in frying oils and fats in 46 restaurants from South Moravia and the Olomouc regions. Twenty-eight samples were found with total polar materials with limit of rejection over 24%. The highest total polar materials values were observed in cooking fat; the lowest one was in vegetable shortening oil. This conclusion corresponds with frying temperatures, which were highest in cooking fat.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Italian Journal of Food Science

  • ISSN

    1120-1770

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    IT - Italská republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    160-165

  • Kód UT WoS článku

    000361638800005

  • EID výsledku v databázi Scopus