Výsledky mikrobiologické analýzy vybraných vzorků farmářských sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F15%3A43908207" target="_blank" >RIV/62156489:43210/15:43908207 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výsledky mikrobiologické analýzy vybraných vzorků farmářských sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo stanovit významné skupiny mikroorganismů u vybraných sýrů. U vybraných vzorků sýrů pocházejících z faremních výrob byly standardními mikrobiologickými metodami stanovovány následující skupiny mikroorganismů: celkový počet mikroorganismů, bakterie mléčného kysání, kvasinky a plísně, koliformní bakterie, psychrotrofní mikroorganismy, enterokoky.
Název v anglickém jazyce
The results of microbiological analysis selected samples farm cheese
Popis výsledku anglicky
The aim was to determine a significant group of microorganisms in selected cheeses. In cheese, following groups of microorganisms were determined by standard methods:total number of microorganisms, lactic acid bacteria, yeasts and molds, coliforms, psychrotrophic microorganisms and enterococci.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XII.
ISBN
978-80-7509-254-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
53-55
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
14. 5. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—