Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kontrola syrového kravského mléka pocházejícího z automatu z hlediska obsahový složek

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43909194" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43909194 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kontrola syrového kravského mléka pocházejícího z automatu z hlediska obsahový složek

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Syrové mléko je stále předmětem diskusí, zda by se mělo prodávat z automatů na mléko nebo ne. Kontroly těchto automatů nejsou časté, a proto předmětem této studie bylo sledování základních složek mléka a některých fyzikálně-chemických parametrů. Z výsledků vyplývá, že mléko odpovídalo základním požadavkům na mléko a spotřebitel není klamán.

  • Název v anglickém jazyce

    Content of basic compounds in raw milk from a vending machine

  • Popis výsledku anglicky

    The retail of cow raw milk in the Czech Republic is based on the net of milk vending machines. The scope of this study was evaluated basic compounds and physical-chemical parameters. It resulted no adulteration in raw milk distributed from the vending machine was no observed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1230044" target="_blank" >QJ1230044: Stanovení parametrů pro legislativní hodnocení kvality a zdravotní nezávadnosti syrového mléka krav, ovcí a koz</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XIII.

  • ISBN

    978-80-7509-412-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    69-70

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    19. 5. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku