Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The New Packaging Material with a Protective Effect and Its Influence on the Microflora and Color of Meat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F16%3A43910172" target="_blank" >RIV/62156489:43210/16:43910172 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2016/mnet_2016_full.pdf" target="_blank" >https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2016/mnet_2016_full.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The New Packaging Material with a Protective Effect and Its Influence on the Microflora and Color of Meat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to test the effect of packaging foil with essential oils on meat samples. Slices of pork roast were packed and stored in a refrigerator for 7 days. Different groups of microorganisms were determined. Significantly lower amounts of aerobic plate counts were observed in a prototype compared to the control after 7 days of storage. For the other groups of microorganisms was not found significant differences. This study describes the importance of testing of the antimicrobial agents effect directly on foodstuffs. The study was also focused on monitoring of the packaging foil effect on colour of meat.

  • Název v anglickém jazyce

    The New Packaging Material with a Protective Effect and Its Influence on the Microflora and Color of Meat

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to test the effect of packaging foil with essential oils on meat samples. Slices of pork roast were packed and stored in a refrigerator for 7 days. Different groups of microorganisms were determined. Significantly lower amounts of aerobic plate counts were observed in a prototype compared to the control after 7 days of storage. For the other groups of microorganisms was not found significant differences. This study describes the importance of testing of the antimicrobial agents effect directly on foodstuffs. The study was also focused on monitoring of the packaging foil effect on colour of meat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    MendelNet 2016: Proceedings of International PhD Students Conference

  • ISBN

    978-80-7509-443-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    553-558

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    9. 11. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku

    000392968500099