Legislativa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F23%3A43924450" target="_blank" >RIV/62156489:43210/23:43924450 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Legislativa
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola popisuje zákonné povinnosti provozovatele potravinářského podniku při výrobě potravin, požadavky na zásobování vodou, odstraňování odpadů, podmínky přepravy, infrastrukturu a vybavení potravinářského podniku. Dále jsou zde specifikovány požadavky nutné pro zajištění výroby bezpečných potravin. Kapitola se zaměřuje také na zásady pro správné označení piva na etiketě.
Název v anglickém jazyce
Food Law
Popis výsledku anglicky
The chapter describes the legal obligations of a food business operator in the production of food, requirements for water supply, waste disposal, transport conditions, infrastructure and equipment of a food business. Furthermore, the requirements necessary to ensure the production of safe food are specified here. The chapter also focuses on the principles for correct labeling of beer.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
10606 - Microbiology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Mikrobiologie v pivovarnictví: teorie, praxe, sanitace, MIBI, HACCP, senzorická analýza
ISBN
978-80-908624-4-9
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
216-233
Počet stran knihy
303
Název nakladatele
Beer Academy s.r.o.
Místo vydání
Říčany
Kód UT WoS kapitoly
—