Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F23%3A43924450" target="_blank" >RIV/62156489:43210/23:43924450 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Legislativa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kapitola popisuje zákonné povinnosti provozovatele potravinářského podniku při výrobě potravin, požadavky na zásobování vodou, odstraňování odpadů, podmínky přepravy, infrastrukturu a vybavení potravinářského podniku. Dále jsou zde specifikovány požadavky nutné pro zajištění výroby bezpečných potravin. Kapitola se zaměřuje také na zásady pro správné označení piva na etiketě.

  • Název v anglickém jazyce

    Food Law

  • Popis výsledku anglicky

    The chapter describes the legal obligations of a food business operator in the production of food, requirements for water supply, waste disposal, transport conditions, infrastructure and equipment of a food business. Furthermore, the requirements necessary to ensure the production of safe food are specified here. The chapter also focuses on the principles for correct labeling of beer.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10606 - Microbiology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Mikrobiologie v pivovarnictví: teorie, praxe, sanitace, MIBI, HACCP, senzorická analýza

  • ISBN

    978-80-908624-4-9

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    216-233

  • Počet stran knihy

    303

  • Název nakladatele

    Beer Academy s.r.o.

  • Místo vydání

    Říčany

  • Kód UT WoS kapitoly