Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv zavedení kvasné zkoušky na kvalitu dodávaného mléka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400021" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400021 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv zavedení kvasné zkoušky na kvalitu dodávaného mléka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Kvasná zkouška je nastíněna jako jeden z možných dalších testů na kvalitu mléka a zároveň zvedající se kvalita dodávaného mléka po zavedení kvasné zkoušky.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of fermentation test implementation on quality of milk delivered

  • Popis výsledku anglicky

    Fermentation test as one of other possible tests on raw milk quality is discussed and increasing quality of milk after its implementation to quality control in dairy is described.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny

  • ISBN

    80-85114-67-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    VFU, Brno

  • Místo vydání

    VFU, Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku