Vliv zavedení kvasné zkoušky na kvalitu dodávaného mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400021" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400021 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv zavedení kvasné zkoušky na kvalitu dodávaného mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Kvasná zkouška je nastíněna jako jeden z možných dalších testů na kvalitu mléka a zároveň zvedající se kvalita dodávaného mléka po zavedení kvasné zkoušky.
Název v anglickém jazyce
The effect of fermentation test implementation on quality of milk delivered
Popis výsledku anglicky
Fermentation test as one of other possible tests on raw milk quality is discussed and increasing quality of milk after its implementation to quality control in dairy is described.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
80-85114-67-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
VFU, Brno
Místo vydání
VFU, Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—