Vliv zavedení kvasné zkoušky na kvalitu dodávaného mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23400024" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23400024 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv zavedení kvasné zkoušky na kvalitu dodávaného mléka
Popis výsledku v původním jazyce
Kvasná zkouška je nastíněna jako jeden z možných dalších testů na kvalitu mléka a zároveň zvedající se kvalita dodávaného mléka po zavedení kvasné zkoušky.
Název v anglickém jazyce
The effect of yeast test implementation on quality of milk delivered
Popis výsledku anglicky
Yeast test as one of other possible tests on raw milk quality is discussed and increasing quality of milk after its implementation to quality control in dairy is described.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mliekárstvo
ISSN
1210-3144
e-ISSN
—
Svazek periodika
30
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—