Evaluation of rhubarb assortment from the view of nutritional substances.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F00%3A55301004" target="_blank" >RIV/62156489:43510/00:55301004 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of rhubarb assortment from the view of nutritional substances.
Popis výsledku v původním jazyce
Paper describes the invbestigation of vegetable rhubarb cultivars important for growing from the view of nutritional substances. There were analysed: L-ascorbic acid, oxalic acid, nitrates, refractometrical dry matter and cations.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of rhubarb assortment from the view of nutritional substances.
Popis výsledku anglicky
Paper describes the invbestigation of vegetable rhubarb cultivars important for growing from the view of nutritional substances. There were analysed: L-ascorbic acid, oxalic acid, nitrates, refractometrical dry matter and cations.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Roczniki Akademii w Poznaniu - Ogrodnictvo
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Akademia rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu
Místo vydání
Poznan
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—