Technologické zásady moderní vinifikace hroznů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F04%3A00003682" target="_blank" >RIV/62156489:43510/04:00003682 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologické zásady moderní vinifikace hroznů
Popis výsledku v původním jazyce
Popis nových technologických směrů ve výrobě bílých a červených vín. Význam šetrného zpracování moštů a vína, nové technologické prvky, technika a prostředky vinifikace. Zásady a podmínky řízeného kvašení, použití čistých kultur kvasinek, jejich příprava, výživa a vliv teploty na produkty alkoholového kvašení.
Název v anglickém jazyce
Technology principles of modern grape vinification.
Popis výsledku anglicky
The description of new technological ways in production of white and red wine. Meaning of fine treatment of must and wine, latest technological elements, technique and vinification equipments. Principles and conditions of controlled fermentation, using selected yeast strains , their preparation, nutrition and temperature effect on produces alcoholic fermentation.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Svazek periodika
97
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
408-410
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—