Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F05%3A00007111" target="_blank" >RIV/62156489:43510/05:00007111 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hodnocení obsahu kyselin a kyselosti révových vín
Popis výsledku v původním jazyce
Srovnání chemických, instrumentálních a senzorických metod stanovení kyselosti vín. Vliv kyseliny vinné, jablečné, mléčné a jejich solí na hodnoty pH, titrační kyselosti a senzorickou jakost vín. Hodnocení koncentrace kyselin a kyselosti bílých vín ročníku 2003 a 2004.
Název v anglickém jazyce
Assessment of acid concentration and wine acidity.
Popis výsledku anglicky
Comparison of chemical, instrumental and sensory methods of acidity determination in wine. Influence of tartaric, malic, lactic acids and their salts on pH value, titrable acidity and sensory quality of wine. Evaluation of acids and wine acidity in whitewines of vintage 2003 and 2004.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Svazek periodika
98
Číslo periodika v rámci svazku
7-8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
387-389
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—