Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv technologie výroby vína na antioxidační kapacitu červených vín

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F05%3A00007579" target="_blank" >RIV/62156489:43510/05:00007579 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Influence technology processing of production wine on anti-oxidative capacities red wine

  • Popis výsledku v původním jazyce

    For determination anti-oxidative capacity solution was select method, when were generation hydroxyl radical in overplus thermic catalyze reaction peroxide hydrogen, eventually photochemical response. Hydroxyl radicals were identified and assigned methodspin catchment (spin Trapping EPR). Optimal method for identification and determination hydroxyl radical is spectroscopy electron paramagnetic resonance (EPR).Were processed grape variety Saint laurent 8 maceration technique, that are in presents best using and in manufacturing profession discussion. For all technological variants were utilization grape from same harvest, areas.These samples were analyzing on content all polyphenolic, resveratrol, gallic acid, catechin, epicatechin and measured anti-oxidative capacity.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence technology processing of production wine on anti-oxidative capacities red wine

  • Popis výsledku anglicky

    For determination anti-oxidative capacity solution was select method, when were generation hydroxyl radical in overplus thermic catalyze reaction peroxide hydrogen, eventually photochemical response. Hydroxyl radicals were identified and assigned methodspin catchment (spin Trapping EPR). Optimal method for identification and determination hydroxyl radical is spectroscopy electron paramagnetic resonance (EPR).Were processed grape variety Saint laurent 8 maceration technique, that are in presents best using and in manufacturing profession discussion. For all technological variants were utilization grape from same harvest, areas.These samples were analyzing on content all polyphenolic, resveratrol, gallic acid, catechin, epicatechin and measured anti-oxidative capacity.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QD1155" target="_blank" >QD1155: Vliv suroviny a technologie zpracování na obsah zdravotně prospěšných polyfenolických látek v révových vínech</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Vitamins 2005 - Targeted Nutritional Therapy

  • ISBN

    80-7194-748-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    39-39

  • Název nakladatele

    Univerzita Pardubice

  • Místo vydání

    Pardubice, Czech Republic

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku