Maillardova reakce -- fenomén zrajících vín
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F06%3A00104061" target="_blank" >RIV/62156489:43510/06:00104061 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Maillardova reakce -- fenomén zrajících vín
Popis výsledku v původním jazyce
Během zrání vín dochází ke změnám, které vedou do určité míry ke vzniku tmavě zbarvených produktů. Jedná se především o produkty Maillardovi reakce. text obsahuje obecné informace o průběhu a výskytu této reakce a jejím vlivu na senzorické vlastnosti vína.
Název v anglickém jazyce
Maillard reaction - phenomene of matured wines
Popis výsledku anglicky
Maillard reaction is great phenomene in the question of maturing wines, through which the dark coloured compounds are occurrence. These compounds include a lot the senzoric charakteristic of old wines or wines, whiech are heated.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Svazek periodika
99
Číslo periodika v rámci svazku
-
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
425-427
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—