Influence of maturity on volatile production and chemical composition of fruits of six apricot cultivars
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43510%2F11%3A00174265" target="_blank" >RIV/62156489:43510/11:00174265 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of maturity on volatile production and chemical composition of fruits of six apricot cultivars
Popis výsledku v původním jazyce
During maturation of apricot varieties production of ethylene and CO2 released from intact fruits was measured at 10 varieties of apricot.
Název v anglickém jazyce
Influence of maturity on volatile production and chemical composition of fruits of six apricot cultivars
Popis výsledku anglicky
During maturation of apricot varieties production of ethylene and CO2 released from intact fruits was measured at 10 varieties of apricot.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91A032" target="_blank" >QI91A032: Výběr rezistentních genotypů meruněk k PPV s tržní kvalitou plodů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Applied Botany and Food Quality-Angewandte Botanik
ISSN
1613-9216
e-ISSN
—
Svazek periodika
84
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
76-84
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—