Equilibrium moisture content of three milk powder products under storing temperatures
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A22700046" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:22700046 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Equilibrium moisture content of three milk powder products under storing temperatures
Popis výsledku v původním jazyce
The paper presents results of water sorption tests of three milk powder products (skimmed milk powder, yoghurt powder spray, whey powder spray) carrying out under laboratory conditions and mathematical analyses of obtained sorption isotherms.
Název v anglickém jazyce
Equilibrium moisture content of three milk powder products under storing temperatures
Popis výsledku anglicky
The paper presents results of water sorption tests of three milk powder products (skimmed milk powder, yoghurt powder spray, whey powder spray) carrying out under laboratory conditions and mathematical analyses of obtained sorption isotherms.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta Horticulturae (ISHS)
ISSN
0567-7572
e-ISSN
—
Svazek periodika
2001
Číslo periodika v rámci svazku
566
Stát vydavatele periodika
BE - Belgické království
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
527-532
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—