Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The consumption of milk and milk products in Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F01%3A23400019" target="_blank" >RIV/62156489:_____/01:23400019 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The consumption of milk and milk products in Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The consumption of milk and milk products in Czech republic is very low. The milk equivalent is only 207 kg. The consumption cheese and yoghurts increase in last year. This work occupies with possibility increase the consumption of yoghurt. Experts, using the method of sensorial profile, evaluated the quality of set yoghurts and stirred yoghurts. The best result was founded by set yoghurt with higher contents milk fat.

  • Název v anglickém jazyce

    The consumption of milk and milk products in Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The consumption of milk and milk products in Czech republic is very low. The milk equivalent is only 207 kg. The consumption cheese and yoghurts increase in last year. This work occupies with possibility increase the consumption of yoghurt. Experts, using the method of sensorial profile, evaluated the quality of set yoghurts and stirred yoghurts. The best result was founded by set yoghurt with higher contents milk fat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků z konference s mezinárodní účastí Výživa a potraviny pre tretie ticícročie

  • ISBN

    80-7137-847-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    160-162

  • Název nakladatele

    neuveden

  • Místo vydání

    Neuveden

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    4. 4. 2001

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku