Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of low oxygen and anaerobis condition as post-harvest treatment on the quality of peach fruit

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500003" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500003 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of low oxygen and anaerobis condition as post-harvest treatment on the quality of peach fruit

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effects of different controlled atmosphere on peach fruit of the cultivar 'Red Haven' (Prunus persica, L. Batsch) during storage were examined. Fruit were kept for 21 deys under ultra-low oxygen storage , anaerobic and regular atmosphere. Major changes of chemical composition and physical characteristics as wel as formation of ethanol and ethanal according to the different oxygen regimes were evaluated. Ethanol concentration increased during storage time with slight differences in velocity between the variants.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of low oxygen and anaerobis condition as post-harvest treatment on the quality of peach fruit

  • Popis výsledku anglicky

    The effects of different controlled atmosphere on peach fruit of the cultivar 'Red Haven' (Prunus persica, L. Batsch) during storage were examined. Fruit were kept for 21 deys under ultra-low oxygen storage , anaerobic and regular atmosphere. Major changes of chemical composition and physical characteristics as wel as formation of ethanol and ethanal according to the different oxygen regimes were evaluated. Ethanol concentration increased during storage time with slight differences in velocity between the variants.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Mitteilungen Klosterneuburg

  • ISSN

    0007 5922

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    52

  • Číslo periodika v rámci svazku

    37777

  • Stát vydavatele periodika

    AT - Rakouská republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    227-232

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus