Microbial and analytical changes in wine as a result of different filtration techniques
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500005" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500005 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Microbial and analytical changes in wine as a result of different filtration techniques
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of this study was to test the amounts of microorganisms (yeast) remaining in wine after the application of different methods of filtration. Besides, we also tried to estimate contents of some substances in non-filtered wine and in wine filtered by means of cross-flow and sheet filtration.
Název v anglickém jazyce
Microbial and analytical changes in wine as a result of different filtration techniques
Popis výsledku anglicky
The objective of this study was to test the amounts of microorganisms (yeast) remaining in wine after the application of different methods of filtration. Besides, we also tried to estimate contents of some substances in non-filtered wine and in wine filtered by means of cross-flow and sheet filtration.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
ISSN
1211-8516
e-ISSN
—
Svazek periodika
Neuveden
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
7-12
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—