Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zásady mikrobiální stabilizace vín filtrací

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500012" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500012 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Zásady mikrobiální stabilizace vín filtrací

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Srovnání filtračních technologiích ve vinařské výrobě. Použití membrán ve filtraci vín. Zásady vedení filtrace.

  • Název v anglickém jazyce

    Fundamentals microbial stabilization wines filtering

  • Popis výsledku anglicky

    Comparasion technology of filtration in wine production. Using membrane in filtration wines. Fundamentals of control wine filtration.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Vinařský obzor

  • ISSN

    1212-7884

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    95

  • Číslo periodika v rámci svazku

    37840

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    340-342

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus