Zásady mikrobiální stabilizace vín filtrací
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F02%3A55500012" target="_blank" >RIV/62156489:_____/02:55500012 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zásady mikrobiální stabilizace vín filtrací
Popis výsledku v původním jazyce
Srovnání filtračních technologiích ve vinařské výrobě. Použití membrán ve filtraci vín. Zásady vedení filtrace.
Název v anglickém jazyce
Fundamentals microbial stabilization wines filtering
Popis výsledku anglicky
Comparasion technology of filtration in wine production. Using membrane in filtration wines. Fundamentals of control wine filtration.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Vinařský obzor
ISSN
1212-7884
e-ISSN
—
Svazek periodika
95
Číslo periodika v rámci svazku
37840
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
340-342
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—