Evaluation of czech Pied bulls carcass according to meatiness and fat content
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F04%3A998815" target="_blank" >RIV/62156489:_____/04:998815 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/49608851:_____/04:998814
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Evaluation of czech Pied bulls carcass according to meatiness and fat content
Popis výsledku v původním jazyce
Evaluation of czech Pied bulls carcass according to meatiness and fat content
Název v anglickém jazyce
Evaluation of czech Pied bulls carcass according to meatiness and fat content
Popis výsledku anglicky
Evaluation of czech Pied bulls carcass according to meatiness and fat contentEvaluation of czech Pied bulls carcass according to meatiness and fat content
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QC1083" target="_blank" >QC1083: Aparativní metody hodnocení a objektivizace klasifikace jatečných těl skotu v systému SEUROP.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Coll. Sci.Pap.Fac. Agric.
ISBN
1212-558X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
93-96
Název nakladatele
Ser. Anim. Sci
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
České Budějovice
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—