Sledování indikátorové mikroflóry v baleném mase
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000053" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000053 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování indikátorové mikroflóry v baleném mase
Popis výsledku v původním jazyce
V práci jsou uvedeny výsledky skladovacího pokusu s vepřovým masem bez kosti, baleného vakuově. Během skladování byly vzorky vyšetřovány chemicky (hodnota pH, obsah amoniaku), mikrobiologicky (počet bakterií mléčného kvašení) a senzoricky (celkový vzhled, barva a vůně). Výsledkem sledování je stanovení doby použitelnosti vakuově baleného vepřového masa bez kosti včetně určení limitujících hodnot u sledovaných ukazatelů.
Název v anglickém jazyce
Observe of indicator microflora in packed meat
Popis výsledku anglicky
There were presented results of the storage of deboned pork meat which was vacuum packed. Samples were examined chemically (pH, ammonium content), microbiologically (lactobacilli) and sensorically (colour, aroma) during storage of meat. The results of our experiment were determination of the expiration of vacuum package pork meat included the findings of limiting.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Sborník přednášek - Aktuálne problémy riešené v agrokomplexe
ISBN
80-7137-801-1
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Slovenská pol´nohospodárska univerzita
Místo vydání
Nitra
Kód UT WoS kapitoly
—