Lactulosegehalt in tschechischer milch
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F00%3A00000380" target="_blank" >RIV/62157124:16270/00:00000380 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Lactulosegehalt in tschechischer milch
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah laktulosy v českém mléku. Obsah laktulosy byl stanoven ve vzorcích různých druhů mlék české výroby enzymatickou metodou. Obsah laktulosy ve vzorcích mléka (pasterované, nepřímo tepelně ošetřené UHT - mléka) byl signifikantně rozdílný.
Název v anglickém jazyce
Lactulosegehalt in tschechischer milch
Popis výsledku anglicky
The lactulose content in czech market milk was analyzed by enzymatic method. The lactulose content in milk samples (pasteurized, indirectly heated UHT - milks) was significant different.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Germany-Japan Veterinary Association
ISBN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Germany-Japan Veterinary Assocoation
Místo vydání
Garmisch-Partenkirchen
Kód UT WoS kapitoly
—