Obsah laktulosy v mlécích českých výrobců
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F01%3A00000639" target="_blank" >RIV/62157124:16270/01:00000639 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Obsah laktulosy v mlécích českých výrobců
Popis výsledku v původním jazyce
Obsah laktulosy byl zjišťován ve vzorcích mlék českých výrobců. Jednotlivé vzorky mlék se v obsahu laktulosy signifikantně lišily (P<0,01).
Název v anglickém jazyce
Contens of lactulosa in milk
Popis výsledku anglicky
Lactulose content was determined in samples of various kinds of milk of Czech provenience. The content of lactulose differed significantly (P<0,01) among various kinds of milk.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Mlékařské listy - Zpravodaj
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Svazek periodika
30
Číslo periodika v rámci svazku
68
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
397-401
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—