Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000400" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000400 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jakost a zdravotní nezávadnost masa a masných výrobků vc ČR

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Řada alimentárních onemocnění je způsobena konzumací potravin živočišného původu a významný podíl na alimentárních onemocněních má konzumace masa a masných výrobků. Mezi takové nejzávažnější původce bakteriálních infekcí patří Salmonella spp., Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, některé serotypy E. coli, Listeria monocytogenes a Clostridium perfringens.

  • Název v anglickém jazyce

    Safety and Quality of Meat and Meat Products in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Foodborne diseases are very often caused consumption of food of animal origin. Very important is consumption of meat and meat products. The most important infecitons are Salmonella spp., Campylobacter jejuni, Yersinia enterocolitica, E. coli, Listeria monocytogenes and Clostridium perfringens.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXIII

  • ISBN

    80-7148-049-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    22-24

  • Název nakladatele

    University of Veterinary Medicine

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

    Štrbské pleso

  • Datum konání akce

    5. 6. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku