Kvalita jatečně upraveného těla a masa u vybraných finálních hybridů prasat.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000405" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000405 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kvalita jatečně upraveného těla a masa u vybraných finálních hybridů prasat.
Popis výsledku v původním jazyce
Kvalita jatečně upraveného těla byla hodnocena na základě zmasilosti a hmotnosti jatečně upraveného těla. Kvalita masa byla hodnocena na základě pH, odkapu a výskytu PSE masa. Pro hodnocení byly vybrány čtyři hybridní kombinace prasat.
Název v anglickém jazyce
Carcass and meat quality of selected final hybrid of pigs
Popis výsledku anglicky
Carcass quality was assessed according to the lean meat percentage and carcass weight. Meat quality was evaluated on the base of pH value, drip loss and incidence of PSE meat. For the evaluation were chosen four different final hybrids of pigs.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
13
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
9-12
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—