Carcass and meat quality of different pig hybrids
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F02%3A00000408" target="_blank" >RIV/62157124:16270/02:00000408 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Carcass and meat quality of different pig hybrids
Popis výsledku v původním jazyce
Carcass quality was assessed according to the lean meat percentage and carcass weight. Meat quality was evaluated on the base of pH value, drip loss and incidence of PSE meat. For the evaluation were chosen three different final hybrids of pigs.
Název v anglickém jazyce
Carcass and meat quality of different pig hybrids
Popis výsledku anglicky
Carcass quality was assessed according to the lean meat percentage and carcass weight. Meat quality was evaluated on the base of pH value, drip loss and incidence of PSE meat. For the evaluation were chosen three different final hybrids of pigs.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek 11. mezinárodního symposia Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce prasat.
ISBN
80-85645-44-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
120
Název nakladatele
Scientific Pedagogical Publishing
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
České Budějovice
Datum konání akce
19. 2. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—