Mikrobiologická kvalita drůbežího masa v České republice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F03%3A00000369" target="_blank" >RIV/62157124:16270/03:00000369 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikrobiologická kvalita drůbežího masa v České republice
Popis výsledku v původním jazyce
Přehled mikrobiologických rizik u drůbežího masa a výrobků, hodnocení použití separovaného masa a metod pro jeho stanovení.
Název v anglickém jazyce
Microbiological quality of poultry meat in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Rewiew of microbiological risks by poultry meat and products, evaluation of mechanically separated meat and methods for determination.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena Alimentorum XXIV
ISBN
80-7148-050-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
30-31
Název nakladatele
UVL Košice
Místo vydání
Košice
Místo konání akce
Štrbské pleso
Datum konání akce
4. 6. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—