Rozdíly v aminokyselinovém spektru svaloviny bažantích a brojlerových kuřat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000810" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000810 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Differences in the amino acid composition of muscles from pheasant and broiler chickens
Popis výsledku v původním jazyce
The present paper explores amino acid composition of breast and thigh muscles of common pheasant and compares it with that in broiler chickens. The experimental feeding of both pheasant and broiler chickens proceeded for a period of 42 days at the identical conditions employing the same diet and rearing technology.
Název v anglickém jazyce
Differences in the amino acid composition of muscles from pheasant and broiler chickens
Popis výsledku anglicky
The present paper explores amino acid composition of breast and thigh muscles of common pheasant and compares it with that in broiler chickens. The experimental feeding of both pheasant and broiler chickens proceeded for a period of 42 days at the identical conditions employing the same diet and rearing technology.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
ED - Fyziologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Archiv für Tierzucht
ISSN
0003-9438
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
508-514
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—