Výkrm bažantích kuřat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00003142" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00003142 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výkrm bažantích kuřat
Popis výsledku v původním jazyce
Z výsledků je zřejmé, že bažantí maso je pro svou výbornou dietetickou hodnotu zajímavou potravinou z hlediska výživy člověka. Je kvalitnější i ve srovnání s masem brojlerových kuřat, a to zejména pro vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku.
Název v anglickém jazyce
Pheasant chicks fattening
Popis výsledku anglicky
Our results show that pheasant meat is a valuable food product for human nutrition for its high dietetic value. Its quality is higher in comparison with broiler chicken meat, especially for its high content of proteins and low fat content.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH91276" target="_blank" >QH91276: Výběr vhodného typu bažantů a optimalizace podmínek jejich výkrmu za účelem produkce vysoce kvalitní zvěřiny.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Farmář
ISSN
1210-9789
e-ISSN
—
Svazek periodika
16
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—