Hygienická jakost bažantího masa v průběhu skladování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000817" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000817 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hygienická jakost bažantího masa v průběhu skladování
Popis výsledku v původním jazyce
Tato práce se zabývá účinkem dvou teplotně rozdílných prostředí na mikrobiologické vlastnosti bažantího masa. Bažanti ulovení ve volné přírodě byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladována v chladírně při teplotě 0 +/- 2 °C. Druhá skupinabyla skladována ve venkovním prostředí. Mikrobiologická analýza byla prováděna 0., 7., 14., 21. a 28. den.
Název v anglickém jazyce
Hygienic quality of pheasant meat during storage
Popis výsledku anglicky
This study focused on the effects of two different conditions of sto-rage on the microbiological properties of pheasant meat. The catch pheasants were divided into two groups. The first group was stored in cold store at 0 +/- 2 °C . The second group wasstored in the outside temperature. Microbiological analysis was carried out on days 0, 7, 14, 21 and 28.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
80-7305-564-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
54-57
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—