Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Hygienická jakost bažantího masa v průběhu skladování

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F06%3A00000817" target="_blank" >RIV/62157124:16270/06:00000817 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Hygienická jakost bažantího masa v průběhu skladování

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tato práce se zabývá účinkem dvou teplotně rozdílných prostředí na mikrobiologické vlastnosti bažantího masa. Bažanti ulovení ve volné přírodě byli rozděleni do dvou skupin. První skupina byla skladována v chladírně při teplotě 0 +/- 2 °C. Druhá skupinabyla skladována ve venkovním prostředí. Mikrobiologická analýza byla prováděna 0., 7., 14., 21. a 28. den.

  • Název v anglickém jazyce

    Hygienic quality of pheasant meat during storage

  • Popis výsledku anglicky

    This study focused on the effects of two different conditions of sto-rage on the microbiological properties of pheasant meat. The catch pheasants were divided into two groups. The first group was stored in cold store at 0 +/- 2 °C . The second group wasstored in the outside temperature. Microbiological analysis was carried out on days 0, 7, 14, 21 and 28.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    sborník VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí

  • ISBN

    80-7305-564-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    54-57

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku