Bod mrznutí syrového a tepelně ošetřeného kozího mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001242" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001242 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Freezing point of raw and heat-treated goat milk.
Popis výsledku v původním jazyce
The freezing point was established in bulk tank samples of raw and pasteurized goal milk that were collected in the course of lactation. It was use the thermistor cryoscope method. Mean freezing point of raw milk was found to be in an interval of ?0.5513? 0.0046 °C, variation ranged from ?0.5466 °C to ?0.5567 °C, pasteurisation brought an average increase in FP of 0.0025 °C.
Název v anglickém jazyce
Freezing point of raw and heat-treated goat milk.
Popis výsledku anglicky
The freezing point was established in bulk tank samples of raw and pasteurized goal milk that were collected in the course of lactation. It was use the thermistor cryoscope method. Mean freezing point of raw milk was found to be in an interval of ?0.5513? 0.0046 °C, variation ranged from ?0.5466 °C to ?0.5567 °C, pasteurisation brought an average increase in FP of 0.0025 °C.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
394-398
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—