Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Bod mrznutí syrového a tepelně ošetřeného kozího mléka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F07%3A00001242" target="_blank" >RIV/62157124:16270/07:00001242 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Freezing point of raw and heat-treated goat milk.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The freezing point was established in bulk tank samples of raw and pasteurized goal milk that were collected in the course of lactation. It was use the thermistor cryoscope method. Mean freezing point of raw milk was found to be in an interval of ?0.5513? 0.0046 °C, variation ranged from ?0.5466 °C to ?0.5567 °C, pasteurisation brought an average increase in FP of 0.0025 °C.

  • Název v anglickém jazyce

    Freezing point of raw and heat-treated goat milk.

  • Popis výsledku anglicky

    The freezing point was established in bulk tank samples of raw and pasteurized goal milk that were collected in the course of lactation. It was use the thermistor cryoscope method. Mean freezing point of raw milk was found to be in an interval of ?0.5513? 0.0046 °C, variation ranged from ?0.5466 °C to ?0.5567 °C, pasteurisation brought an average increase in FP of 0.0025 °C.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    52

  • Číslo periodika v rámci svazku

    12

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    394-398

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus