Vliv masokostních mouček v krmných směsích na kvalitu krůtí prsní svaloviny
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001715" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001715 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of meat and bone meal substitutes in feed mixes on quality indicators of turkey breast meat.
Popis výsledku v původním jazyce
We analyzed turkey breast meat composition in dependence on the presence of proteins of meat and bone meal origin in the feed mixes used. The change in total lipids and in the composition of fatty acids of male turkey breast muscle might be important with regards to human health.
Název v anglickém jazyce
Effect of meat and bone meal substitutes in feed mixes on quality indicators of turkey breast meat.
Popis výsledku anglicky
We analyzed turkey breast meat composition in dependence on the presence of proteins of meat and bone meal origin in the feed mixes used. The change in total lipids and in the composition of fatty acids of male turkey breast muscle might be important with regards to human health.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Svazek periodika
77
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000257226400021
EID výsledku v databázi Scopus
—