Analýza kozího mléka pomocí NIR spektroskopie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001729" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001729 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of Goat Milk by Near-Infrared Spectroscopy
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of this study was to determine protein, fat, lactose, total solids, non-fatty solids contents, freezing point, titratable acidity and pH using FT-NIR. The study showed that FT-NIR is a potentially useful technique for evaluating the composition of goat?s milk.
Název v anglickém jazyce
Analysis of Goat Milk by Near-Infrared Spectroscopy
Popis výsledku anglicky
The objective of this study was to determine protein, fat, lactose, total solids, non-fatty solids contents, freezing point, titratable acidity and pH using FT-NIR. The study showed that FT-NIR is a potentially useful technique for evaluating the composition of goat?s milk.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Svazek periodika
77
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000259640100016
EID výsledku v databázi Scopus
—