Obsah biogenních aminů v sýrech z české obchodní sítě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F08%3A00001809" target="_blank" >RIV/62157124:16270/08:00001809 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The occurrence of biogenic amines in dairy products on the Czech market
Popis výsledku v původním jazyce
Cheese is the most frequently food connected with biogenic amine production. The levels of biogenic amines in cheeses of Czech market were investigated. Tyramine, putrescine and cadaverine were the prevalent amines, followed by histamine.
Název v anglickém jazyce
The occurrence of biogenic amines in dairy products on the Czech market
Popis výsledku anglicky
Cheese is the most frequently food connected with biogenic amine production. The levels of biogenic amines in cheeses of Czech market were investigated. Tyramine, putrescine and cadaverine were the prevalent amines, followed by histamine.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta Scientiarum Polonorum, Medicina Veterinaria
ISSN
1644-0676
e-ISSN
—
Svazek periodika
7
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
PL - Polská republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—