Determination of lactoferrin in goat milk by HPLC method
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002294" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002294 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Determination of lactoferrin in goat milk by HPLC method
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was the determination of lactoferrin in goat (raw and pasteurized 72°C for 20 s) milk using HPLC method. No statistically significant differences (P = 0.05) were found between the values of raw and pasteurised goat milk.
Název v anglickém jazyce
Determination of lactoferrin in goat milk by HPLC method
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was the determination of lactoferrin in goat (raw and pasteurized 72°C for 20 s) milk using HPLC method. No statistically significant differences (P = 0.05) were found between the values of raw and pasteurised goat milk.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
N
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000269005600032
EID výsledku v databázi Scopus
—