Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of temperature on water activity of Dutch type semi-hard cheese: Computation and prediction based on heat of sorption

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002325" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002325 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of temperature on water activity of Dutch type semi-hard cheese: Computation and prediction based on heat of sorption

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Water activity (aw) data of Dutch type semi-hard cheese were investigated at temperatures in the range of 10-25?C. Heat of sorption (Qs) was calculated from moisture sorption isotherms values by applying the Clausius-Clapeyron equation. A practical example of the relation Qs-aw was presented.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of temperature on water activity of Dutch type semi-hard cheese: Computation and prediction based on heat of sorption

  • Popis výsledku anglicky

    Water activity (aw) data of Dutch type semi-hard cheese were investigated at temperatures in the range of 10-25?C. Heat of sorption (Qs) was calculated from moisture sorption isotherms values by applying the Clausius-Clapeyron equation. A practical example of the relation Qs-aw was presented.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 5th International Technical Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management

  • ISBN

    978-3-00-028811-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    CIGR

  • Místo vydání

    Postdam

  • Místo konání akce

    Postdam

  • Datum konání akce

    2. 9. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku