Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Rybí maso - spotřební a nutriční aspekty

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002682" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002682 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Rybí maso - spotřební a nutriční aspekty

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek prezentuje spotřebu rybího masa v letech 1991 až 2007 v České republice ve srovnání s údaji Evropských společenství. V části nutričních aspektů analyzuje nutriční profil rybího masa sladkovodních a mořských ryb.

  • Název v anglickém jazyce

    Fish meal-food and nutritive aspects

  • Popis výsledku anglicky

    The consumer trend in the years 1991-2007 is said to be quite increasing. There is an increase in the consumption of fish meal for 2 kilogram per inhabitant per an year, it is about 53 percent in comparison the year 1991 and 2007. The majority interest is due to the consumption of sea fish. The total consumption presents one third of the total world consumption of fish meat and one half of total consumption of the European Union.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.

  • ISBN

    978-80-7148-060-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Univerzita veterinárného lekárstva Košice

  • Místo vydání

    Košice

  • Místo konání akce

    Štrbské pleso

  • Datum konání akce

    1. 1. 2009

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku