Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Double Labeling in Meat Products

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002852" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002852 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Double Labeling in Meat Products

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to elaborate a protocol for simultaneous immunohistochemical detection of wheat and soy proteins in meat products. These additives are common ingredients in many meat product recipes and, sometimes, the producers use them as a substitution for meat of high quality. If the producer does not list these ingredients on the package, consumers are deceived and their health can also be negatively influenced in case they are sensitive to these additives with allergenic potential. Plantproteins are completely forbidden in some meat products for hygienic purposes. Due to the preceding, detection methods enabling inspection bodies to check products entering the market in an easy, quick, and reliable way have been developed in recent years. Besides ELISA reference method that was used as a control, the above stated proteins can also be demonstrated by means of immunohistochemical detection. Unlike others, application of this method allows for simultaneous evaluation of s

  • Název v anglickém jazyce

    Double Labeling in Meat Products

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to elaborate a protocol for simultaneous immunohistochemical detection of wheat and soy proteins in meat products. These additives are common ingredients in many meat product recipes and, sometimes, the producers use them as a substitution for meat of high quality. If the producer does not list these ingredients on the package, consumers are deceived and their health can also be negatively influenced in case they are sensitive to these additives with allergenic potential. Plantproteins are completely forbidden in some meat products for hygienic purposes. Due to the preceding, detection methods enabling inspection bodies to check products entering the market in an easy, quick, and reliable way have been developed in recent years. Besides ELISA reference method that was used as a control, the above stated proteins can also be demonstrated by means of immunohistochemical detection. Unlike others, application of this method allows for simultaneous evaluation of s

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 17th International Microscopy Congress

  • ISBN

    978-85-63273-06-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Society for microscopy and microanalysis

  • Místo vydání

    Rio de Janeiro

  • Místo konání akce

    Rio de Janeiro, Brazil

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku