Syrovátkové alergenní bílkoviny v kozím a kravském mléce.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002891" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002891 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Syrovátkové alergenní bílkoviny v kozím a kravském mléce.
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo stanovit obsah syrovátkových alergenních bílkovin v kozím a kravském mléce metodou RP-HPLC. Celkem bylo analyzováno 40 vzorků kozího a 40 vzorků kravského mléka, které byly odebírány z Jihomoravského kraje a z Českých Budějovic. V těchtovzorcích byl stanoven obsah ?-laktalbuminu a ?-laktoglobulinu.
Název v anglickém jazyce
Allergenic whey proteins in goat's and cow's milk.
Popis výsledku anglicky
The aim was to determine the level of allergenic whey proteins in goat's and cow's milk using RP-HPLC. Altogether 40 samples of goat's and 40 samples of cow's milk, which were taken from the Southern Moravia Region and České Budějovice were analysed. Inthese samples ?-lactalbumin and ?-lactoglobulin contents were determined.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—