The examination for soy protein in meat products from the market network
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002923" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002923 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Vyšetrenie mäsových výrobkov v tržnej sieti na pritomnosť sójovej bielkoviny
Popis výsledku v původním jazyce
The work deals with the examination of meat products from the Czech market. The products have been examined by the immunohistochemical method for the presence of soybean supplement. A group of 252 meat products has been examined; the products were from the following categories: heat treated meat products - frankfurter type and ham type, long-life heat treated products and long-life fermented products. According to the current Czech legislation group of heat treated meat products has no restrictions on the addition of soy supplements. Long-life meat products category has legislative restrictions for selected products.
Název v anglickém jazyce
The examination for soy protein in meat products from the market network
Popis výsledku anglicky
The work deals with the examination of meat products from the Czech market. The products have been examined by the immunohistochemical method for the presence of soybean supplement. A group of 252 meat products has been examined; the products were from the following categories: heat treated meat products - frankfurter type and ham type, long-life heat treated products and long-life fermented products. According to the current Czech legislation group of heat treated meat products has no restrictions on the addition of soy supplements. Long-life meat products category has legislative restrictions for selected products.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie
ISBN
978-80-552-0350-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovenská pol´nohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—