Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The examination for soy protein in meat products from the market network

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002923" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002923 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    slovinština

  • Název v původním jazyce

    Vyšetrenie mäsových výrobkov v tržnej sieti na pritomnosť sójovej bielkoviny

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The work deals with the examination of meat products from the Czech market. The products have been examined by the immunohistochemical method for the presence of soybean supplement. A group of 252 meat products has been examined; the products were from the following categories: heat treated meat products - frankfurter type and ham type, long-life heat treated products and long-life fermented products. According to the current Czech legislation group of heat treated meat products has no restrictions on the addition of soy supplements. Long-life meat products category has legislative restrictions for selected products.

  • Název v anglickém jazyce

    The examination for soy protein in meat products from the market network

  • Popis výsledku anglicky

    The work deals with the examination of meat products from the Czech market. The products have been examined by the immunohistochemical method for the presence of soybean supplement. A group of 252 meat products has been examined; the products were from the following categories: heat treated meat products - frankfurter type and ham type, long-life heat treated products and long-life fermented products. According to the current Czech legislation group of heat treated meat products has no restrictions on the addition of soy supplements. Long-life meat products category has legislative restrictions for selected products.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie

  • ISBN

    978-80-552-0350-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Slovenská pol´nohospodárska univerzita v Nitre

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku