Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002926" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002926 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo stanovení kyseliny citrónové v rybím mase pomocí HPLC, enzymové metody a FT NIR spektrometrie. Metody HPLC a enzymová metoda jsou vhodné pro rutinní analýzu kyseliny citrónové v rybím mase.
Název v anglickém jazyce
Methods of citric acid determination in fish meat
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was the citric acid determination in fish meat by HPLC, enzymatic method and FT NIR spectrometry. Both HPLC and enzymatic methods were suitable for routine analysis of the citric acid in fish meat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Food Hygiene and Technology 40th Lenfelds and Hökls Days
ISBN
978-80-7305-121-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—