Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002977" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002977 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metody stanovení kyseliny citronové v rybím mase
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem práce bylo stanovení kyseliny citronové v rybím mase pomocí HPLC, enzymové metody a FT NIR spektrometrie. Metody HPLC a enzymová metoda jsou vhodné pro rutinní analýzu kyseliny citronové v rybím mase.
Název v anglickém jazyce
Methods of citric acid determination in fish meat
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was the citric acid determination in fish meat by HPLC, enzymatic method and FT NIR spectrometry. Both HPLC and enzymatic methods were suitable for routine analysis of the citric acid in fish meat
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
XXI.
Číslo periodika v rámci svazku
speciální
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—