Nový trend v drůbeží masné výrobě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002949" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002949 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nový trend v drůbeží masné výrobě
Popis výsledku v původním jazyce
Drůbeží maso a masné výrobky z něj jsou v současnosti velmi oblíbené. V současné době sílí snahy nahradit laickou veřejností negativně vnímaný drůbeží separát drůbeží svalovinou a syntetická aditiva látkami přírodního původu.
Název v anglickém jazyce
A new trend in the poultry meat production
Popis výsledku anglicky
Poultry meat and poultry meat products have become very popular recently. There is growing demand to replace mechanically separated poultry by poultry muscle and synthetic additives by natural substances.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—